Recents in Bollywood Movies

Header Ads

Ρώσοι κωπηλάτες στην λίμνη της Καστοριάς

Από τον Δεκέμβριο του 2015, είχαμε «απόβαση» Ρώσων κωπηλατών στην λίμνη της Καστοριάς την οποία επέλεξαν να προπονούνται για μερικούς μήνες εν όψει των προσεχών τους μεγάλων αθλητικών συναντήσεων.

Περνούσα τυχαία δίπλα από το προπονητικό κέντρο ΔΗΝΑΚ την ώρα που έβγαιναν από την προπόνηση, έτσι εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία να τραβήξω μερικά στιγμιότυπα την ώρα που επέστρεφαν και έβγαιναν. Αν και είχαν βγει μερικοί, πρόλαβα κάποιους.
Και κάτι άσχετο με την φωτογραφία, αλλά σχετικό με την διαδικασία.

Όταν τους πλησίασα τους είπα δυνατά καλημέρα και αυτοί, κάποιοι από αυτούς με απάντησαν και με απάντησαν με την Ελληνική καλημέρα, σκέφτηκα ότι αν στην θέση τους είχαμε άλλη ομάδα, π.χ. των ΗΠΑ ή της Γερμανίας, Γαλλίας. Αμφιβάλλω αν είχα απάντηση, ή αν είχα, γιατί το καλημέρα θα τους ήταν γνωστό, σαν απάντηση θα είχα κάτι γκουντμορνιγκ, γκουτενμοργκεν κλπ σνομπάροντας το καλημέρα στα Ελληνικά.

Με την ευκαιρία θα έλεγα ότι πολλά ΚΑΡΑλληναρια κατάργησαν τέτοιου είδους χαιρετισμούς στα Ελληνικά και το αντικατέστησαν με το γκουτμορνιγκ, ή το συγνώμη επειδή δεν τους βγαίνει μάλλον με ειλικρίνεια, αμολάν  ένα σόρρυ και νομίζουν ότι θα τους σορριάσουν (αυτό και με μια αστεία διάθεση θέλοντας να καυτηριάσω τους μη έχοντες πολιτισμό Λληναράδες αμολάν κυρίως τα αγγλικέζικα)

Σύμφωνα με τους Ελληνικούς αλλά και διεθνείς νόμους, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον Ευάγγελο Ριζόπουλο και δεν επιτρέπεται η χρήση των φωτογραφιών και άλλου υλικού χωρίς την άδεια του.
Ισχύει για κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικούς λόγους.
Όποιος επιθυμεί την χρήση μιας ή περισσότερων φωτογραφιών ας επικοινωνήσει πατώντας το κουμπί επικοινωνία.
Ή στο evanrizomeister ΠΑΠΑΚΙ gmail.com

























Ευχαριστώ για την ηθική υποστήριξη σας
[full_width]

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια