Recents in Bollywood Movies

Header Ads

Σ' έναν παραποτάμιο περίπατο

Ένας περίπατος δίπλα από έναν παραπόταμο του Αλιάκμονα, γνωστό σε μας σαν το ποτάμι της Κορομηλιάς.
Αν οι παροικούντες τους ποταμούς μπορούσαν να εκτιμήσουν τι εστί ποταμός και ένας περίπατος στις όχθες του, και όχι μόνο, ο τόπος  μας θα ήταν πολύ πιο όμορφος.

Όπως θα διαπιστώσετε εδώ θα μπορούσε εκτός από περίπατο σε μια παραδεισένια περιοχή να προσφερθεί και για κάποιες αθλητικές δραστηριότητες, αν δεν είχαν συχνά πεταμένα μπάζα και διάφορα απίστευτα απορρίμματα, όπως πχ παλιά έβλεπα από μπαταρίες αυτοκινήτων, μέχρι ψυγεία και πλυντήρια, μάλλον τα έχουν μαζέψει τσιγγάνοι που εδώ και λίγα χρόνια στήσανε τον καταυλισμό τους δίπλα στο ποτάμι. Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί γιατί οι κάτοικοι και οι κάθε δημοτικές αρχές της περιοχής είναι απίστευτοι στην αντιμετώπιση πανέμορφων τόπων που εκτός από τόποι αναψυχής των ντόπιων θα μπορούσε να έχει και άλλες χρήσεις.



Σας γράψω για μια περιοχή με παραποτάμια άλση και βλάστηση αρκετών χιλιομέτρων που με την δημιουργία μονοπατιών κλπ θα μπορούσε να προσφερθεί και σαν πρόταση επισκέψεων σε εκτός νομού ανθρώπους. Αλλά από την άλλη, γνωρίζοντας οτι με τις παρεμβάσεις που κάνουν για αξιοποίηση όπως την εννοούν θα έκαναν ζημιά, μάλλον θα ήταν καλύτερα να αφεθεί εντελώς στην τύχη του και να καταντήσει κάτι σαν μυστικό μόνο για όσους γουστάρουν.























[full_width]

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια